Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 25 nov 2016 / 07:45 uur

Man dringt verzorgingshuis binnen en doodt vrouw

Een gewapende man heeft donderdagavond 24 november in een tehuis in de buurt van Montpellier, Frankrijk een vrouw om het leven gebracht. De bewoners van het huis, gepensioneerde monniken en nonnen, zijn in veiligheid gebracht. De dader is spoorloos en de Franse politie is een klopjacht begonnen op zoek naar de aanvaller.

Een onbekende man stapte gewapend met een mes en een shotgun het bejaardentehuis binnen. Voor zover bekend zou er een vrouw om het leven zijn gekomen, dikt meldt The Independent. Volgens E-Metropolitian zou de gewapende man de vrouw hebben neergestoken nadat zij alarm had geslagen. Er zijn veel hulpdiensten naar het tehuis gekomen en de overige bewoners zijn in veiligheid gebracht door de politie.

De politie van Frankrijk is in hoge staat van paraatheid, omdat het land het afgelopen jaar meerdere terroristische aanvallen heeft gekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man dringt verzorgingshuis binnen en doodt vrouw
Sluiten