Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 4 nov 2016 / 11:10 uur

Jongen steekt leraar neer op school in Elst

Op een middelbare school in Elst is vrijdagmorgen een leraar neergestoken door een leerling. De docent aan het Over Betuwe College liep daarbij geen ernstige verwondingen op. De dader sloeg op de vlucht, maar is inmiddels aangehouden.

Volgens De Gelderlander zou een eerstejaarsleerling de leraar rond 09.00 uur in zijn rug hebben aangevallen met een mes.

Steekpartij

Het zou gaan om een leraar Nederlands. Leerlingen verklaarden dat de man in de onderrug en het bovenbeen werd gestoken, volgens de directie van de school ging het om de bil van de docent. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar kon na een korte behandeling naar huis.

Momenteel doet de politie onderzoek. Daarnaast worden de klassen bijgepraat over wat er is gebeurd. De lessen van vrijdag zijn geschrapt. Leerlingen van de school krijgen ook slachtofferhulp aangeboden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongen steekt leraar neer op school in Elst
Sluiten