Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 10 nov 2016 / 21:20 uur

Hond uit rijdende auto gegooid in Hilversum

De 14-jarige Julia Stricker was woensdagochtend 9 november getuige van een bizarre daad. Terwijl zij van school naar huis fietste zag ze hoe er op de ‘s Gravelandseweg in Hilversum een hond uit een rijdende blauwe familieauto werd gegooid.

Julia kon het kenteken niet zien, maar op Facebook deelt zij haar bericht in de hoop dat de hond en de dader zo snel mogelijk gevonden worden. „Er werd een hond uit die auto gegooid, terwijl de auto nog aan het rijden was. De hond maakte een paar salto’s en rende richting het bos (de Boslaan). Later rende die richting het centrum van Hilversum. Het was een bruine kortharige hond, hij was best mager en was ongeveer even groot als een golden retriever.”

https://www.facebook.com/juliastricker1410/posts/1806822592932284

Het meisje was nogal geschokt van de daad en fietste in paniek gelijk door naar huis. Haar vader heeft de politie en de dierenambulance gebeld. Helaas kunnen zij niets anders doen dan hopen dat het beestje snel wordt gevonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hond uit rijdende auto gegooid in Hilversum
Sluiten