Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 6 nov 2016

Automobilist laat bijrijder gewond achter na ongeluk

Een autobestuurder heeft zondagochtend na een ongeluk zijn medepassagier gewond achtergelaten in zijn auto, dat meldt de politie van Noord-Brabant. Hij reed om half vijf ’s ochtends in Moergestel tegen een boom aan, waarna hij direct de weilanden in vluchtte.

Toen de politie ter plekke kwam, troffen ze de bijrijder zwaar gewond aan in de auto. Een getuige meldde dat hij de ook gewonde bestuurder had zien wegvluchten, waarna er een zoekactie op poten werd gezet.

Zoektocht

De zoektocht was niet heel lastig. De auto stond namelijk op naam van een man in Oirschot. Een plaats zo’n twaalf kilometer verderop. Toen de politie bij het huis arriveerde kwam de 24-jarige bestuurder in kwestie net aanlopen na zijn vlucht.

De man bleek te hebben gedronken en is naar het ziekenhuis gebracht om geholpen te worden aan zijn verwondingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Automobilist laat bijrijder gewond achter na ongeluk
Sluiten