Wouter van Loon
Wouter van Loon Nieuws 10 nov 2016 / 20:55 uur

Aan wie verloor Maarten van Rossem duizend euro?

Maarten van Rossem is een sobere man, die vast niet vaak in het casino te vinden is. Maar dinsdag sloot hij plotseling sloot hij desondanks een weddenschap over de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Van Rossem was die avond bij een verkiezingsavond in Tivoli, Utrecht. De historicus was er heilig van overtuigd dat Hillary Clinton zou winnen. Zelfs zo overtuigd, dat hij een jongen die dacht dat Trump de nieuwe president zou worden duizend euro en een hamburger als hij gelijk zou krijgen.

Zoektocht

En inderdaad: Trump won. Maar Van Rossem is vergeten om het telefoonnummer van de jongen op te schrijven. Maar sportief als hij is, is hij nu een zoektocht naar de jongen gestart. Hij wil hem namelijk alsnog graag duizend euro en een hamburger geven.

Het gaat om een blonde jongen met een petje, zo vertelt Van Rossem tegen RTV Utrecht. „Als hij lijkt op die jongen die bij microfoon stond, dan zal ik mijn belofte gestand doen. Maar er kunnen zich natuurlijk wel twintig mensen melden met een petje natuurlijk.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aan wie verloor Maarten van Rossem duizend euro?
Sluiten