Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 27 okt 2016

Twee doden bij aanrijding Tilburg, dader rijdt door

In Tilburg zijn donderdagavond 27 oktober een 62-jarige man en een 59-jarige vrouw aangereden op een zebrapad. Het tweetal werd geschept door de auto en is overleden. De dader is doorgereden en de politie is hard op zoek naar de veroorzaker van het ongeluk.

De aanrijding vond plaats op de Bredaseweg, een vrij drukke weg in Tilburg. „De twee slachtoffers zijn ter plaatse aan hun verwondingen overleden”, aldus een woordvoerder. „We zijn nu op zoek naar een klein model donkere auto met een kapotte achterruit en vermoedelijk ook veel schade aan de voorzijde."

Het Brabants Dagblad meldt dat de auto vanuit de Schouwburgring de Bredaseweg opreed, toen het tweetal overstak. Door de harde klap kwam één van de twee slachtoffers op een geparkeerde auto terecht. Omstanders hebben het slachtoffer van de auto gehaald en verschillende ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Zij konden helaas niets meer voor het slachtoffer betekenen.

https://twitter.com/Burgernet_NB/status/791711741285658629

De bestuurder van de auto is na het ongeluk doorgereden en er is een burgernetmelding uitgegaan. De politie is op zoek naar een kleine donkere auto met schade aan de voor- en achterzijde. De bestuurder en ooggetuige kunnen zich melden bij het politiebureau. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Twee doden bij aanrijding Tilburg, dader rijdt door
Sluiten