Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 28 okt 2016 / 06:44 uur

Twee broers aangehouden voor ongeluk Tilburg

Een 62-jarige man en een 59-jarige vrouw werden donderdagavond 27 oktober aangereden op de Bredaseweg in Tilburg. De man en de vrouw overleden ter plaatse, de dader is doorgereden en de politie ging hard op zoek naar de bestuurder. Inmiddels zijn twee broers van 20 en 23 uit Tilburg aangehouden.

De politie heeft de 20-jarige eigenaar van de auto aangehouden, hij vertelde dat hij de auto niet had bestuurd ten tijde van het ongeluk. Nadat de politie een oproep had gedaan dat de bestuurder zich zou melden, kwam de 23-jarige broer van de eigenaar naar het politiebureau en vertelde dat hij de wagen had bestuurd.

„We hebben het idee dat de auto vlak voor het ongeluk een bus inhaalde", vertelt politiewoordvoerder Eric Passchler aan Omroep Brabant. Vermoedelijk was er geen drank in het spel. Er moet nog technisch onderzoek gedaan worden en het is nog niet duidelijk hoe hard de auto heeft gereden. De broers worden vrijdag gehoord. „Zij hebben recht op nachtrust, vrijdag gaan we uitgebreid met hen praten," zei de woordvoerder donderdagavond.

https://twitter.com/Burgernet_NB/status/791884659592404992

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twee broers aangehouden voor ongeluk Tilburg
Sluiten