Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 8 okt 2016 / 21:00 uur

Politie boos op asociale omstanders

Bij twee incidenten binnen 24 uur heeft de politie last gehad van vervelende omstanders bij dodelijke ongelukken. Op sociale media wordt door de politie geklaagd over omstanders die alle behalve meewerken.

In Olst kwam vrijdagavond een automobilist om het leven toen een trein zijn/haar auto ramde. De politie heeft zich ter plekke gestoord aan het gedrag van omstanders. Zij probeerden via de bosjes dichterbij de auto te komen en reageerden raar toen agenten daar wat van zeiden.

Filmpjes

https://www.facebook.com/politienijmegenzuid/posts/740716546104561:0

Gelukkig waren bij dat ongeluk ook twee dames die wel écht konden helpen. De politie is naar hen op zoek om ze te bedanken voor de hulp.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie boos op asociale omstanders
Sluiten