Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 15 okt 2016 / 13:23 uur

Pokémontrainers aangevallen door man met mes

In Etten-Leur zijn zaterdagochtend een man en een vrouw die Pokémon Go aan het spelen waren, aangevallen door een man met een mes. Bij de aanval raakte de 30-jarige man gewond. Zijn 28-jarige vriendin kwam met de schrik vrij.

Het stel liep vroeg in de morgen door het park op zoek naar Pokémon toen de man met het mes ineens voor hun stond. De onbekende man wilde de vrouw vastpakken, maar haar partner stak daar een stokje voor. Bij de actie raakte hij gewond aan zijn onderarm en linkerhand. De dader nam snel de benen.

Zoektocht

Wie de dader is en waarom hij hen ineens aanviel, is volstrekt onduidelijk. De politie is daarom op zoek naar de man. Het zou gaan om een blanke man van circa 40 / 50 jaar oud met een verzorgd uiterlijk. Hij was ongeveer 1.80 / 1.85 lang en had een normaal postuur. Zijn haar was gemillimeterd en hij had een stoppelbaard. Hij droeg een lichtblauwe spijkerbroek en een dik blauw winterjack. De politie roept mensen die mogelijk meer weten op zich te melden.

De man heeft zich bij de huisartsenpost in het ziekenhuis laten behandelen aan zijn verwondingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pokémontrainers aangevallen door man met mes
Sluiten