Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 14 okt 2016 / 16:09 uur

Opa en oma denken dat duet Trump en Clinton echt is

De video van LuckyTV waarin Clinton en Trump Time of My Life zingen is een wereldwijde hit. De meeste mensen konden er de humor er wel van inzien. Maar Dinie (91) en Gerrit (91) Nijboer uit Enschede konden niet begrijpen hoe Donald Trump en Hilary Clinton vanuit een scheldpartij ineens een prachtig duet begonnen te zingen.

Opa en oma

Kleindochter Annabel Stooker was deze week bij haar opa en oma op bezoek, toen haar oma ineens vertelde over het tv-fragment van Lucky TV. „Mijn oma begreep er niets van: ‘Ja’, zei ze, ‘het was zo bizar. Eerst waren ze elkaar aan het uitschelden en daarna begonnen ze ineens met zingen, en dat was ook nog eens heel mooi’”, vertelt Annabel aan Metro.

De 29-jarige kleindochter had al snel door wat haar oma bedoelde en begon het gesprek te filmen. Ze plaatste het grappige gesprek op Facebook voor vrienden en familie, maar de video werd opgepikt door 3FM en is inmiddels al duizenden keren bekeken.

Montagetruc

Annabel probeerde haar opa en oma uit te leggen dat het een montagetruc was en dat het fragment niet echt was. „Mijn oma kon het niet geloven, ze begreep niet dat er zoiets in de montage mogelijk was.” Volgens het koppel dat al 71 jaar bij elkaar is, is alles wat je op televisie in het nieuws ziet realiteit.

Omdat Annabel zich toch een klein beetje schuldig voelde, besloot ze vrijdagochtend even met haar oma te bellen. Ze legde uit dat de video al heel vaak was bekeken, maar haar oma reageerde vrij nuchter. „Ze vond het allemaal goed en zei dat ik de video maar lekker moest laten staan.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Opa en oma denken dat duet Trump en Clinton echt is
Sluiten