Metro
Metro Nieuws 28 okt 2016 / 09:06 uur

Ook onze koning heeft nu de dab ontdekt

De dab komt eigenlijk uit de hiphop, en in voetbalstadions zien we het dansje ook al een tijdje. Nu heeft ook koning Willem-Alexander de dab ontdekt. Zou hij weten waar de move eigenlijk vandaan komt?

Willem-Alexander was donderdagmiddag op bezoek in het historische centrum van Oldenzaal, waar hij de jeugd begroette met een dab. Want onze koning is natuurlijk een hele toffe peer.

Maar vermoedelijk weet Willem-Alexander niet waar de dab vandaan komt. ‘Dabben’ betekent namelijk sterke wiet roken, legde rapper Bow Wow onlangs uit. Daar moet je soms van hoesten, en dan houd je natuurlijk netjes je hand voor je mond. Daar komt de dansmove ook vandaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ook onze koning heeft nu de dab ontdekt
Sluiten