Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 14 okt 2016 / 12:14 uur

Medewerkers Belgisch kerkhof doen aan schedelwerpen

Op het kerkhof van de Brusselse gemeente Vorst misdragen drie medewerkers zich al tijden, zo blijkt uit foto’s die de krant La Dernière Heure in handen heeft gekregen. Hierop is te zien dat ze seksposes aannemen op een graf en hoe ze vrolijk met halve schedels poseren.

Pesterijen

De zaak kwam aan het licht toen de gemeente een collega van het trio op het matje riep. Hij kwam namelijk veelvuldig te laat en meldde zich met enige regelmaat ziek. De reden was dat hij zich niet op zijn gemak voelde bij zijn collega’s en dat hij dagelijks het slachtoffer was van hun pesterijen.

„Ik heb geprobeerd om me te integreren in de groep, maar ik wil er niets mee te maken hebben. Dit kan niet door de beugel”, zo verklaarde hij toen de gemeente hem ondervroeg. De getuige heeft inmiddels bijval gekregen van enkele oud-collega’s. „Ze dronken een hele dag door op het kerkhof”, zo luiden hun berichten.

Barbecue d’anniversaire, " jeu " de lancer de crâne, attitude irrespectueuse vis-à-vis des sépultures, propositions de…

Gepostet von DH.be am Freitag, 14. Oktober 2016

Necrofilie

Volgens enkele van hen gingen de drie zelf zo ver dat ze in ieder geval insinueerden necrofilie te plegen. Zo zouden ze af en toe gezegd hebben dat ze „een momentje alleen met een lijk wilden doorbrengen.”

De gepeste man heeft zijn verhaal inmiddels bewezen door foto’s te laten zien aan de gemeente. Hierop zijn de mannen – gelukkig nog met kleren aan – in een sekspose te zien op een van de graven. Ook poseert een van hen lachend met een van de schedels op het kerkhof.

Schedelwerpen

Verder zou het drietal ook vaak eigen feestjes houden met barbecues waarbij de alcohol veelvuldig zou vloeien. Tijdens die feestjes zou er ook aan schedelwerpen worden gedaan door de mannen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Medewerkers Belgisch kerkhof doen aan schedelwerpen
Sluiten