Sofie Smulders
Sofie Smulders Nieuws 15 okt 2016 / 20:00 uur

Man rijdt politiebureau Almere binnen

Een man is zaterdagavond een politiebureau in Almere binnen gereden. Dit meldt Politie Flevoland.

In het bureau aan de Almeerse Bivak bevonden zich een paar agenten, maar gelukkig raakte er niemand gewond. Het pand zelf heeft wel wat letsel opgelopen. De glazen deuren van de ingang raakten flink beschadigd door de auto die voor de helft naar binnen reed.

Wat precies de beweegredenen van de automobilist zijn geweest, is niet bekend. Er wordt door de politie niet uitgesloten dat zijn actie opzettelijk was. Ze melden tevens dat de man in een verwarde toestand zou kunnen zijn geweest. Hij is voor verhoor meegenomen naar een ander bureau.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man rijdt politiebureau Almere binnen
Sluiten