Anne-Fleur Pel
Anne-Fleur Pel Nieuws 11 okt 2016 / 15:52 uur

‘Maak personeel van seksrel Transavia bekend’

De Metro-lezer staat achter de bedrogen echtgenoot die uit wraak de seksuele escapades van zijn vrouw, die als stewardess bij Transavia werkt, wil openbaren. Met naam en toenaam en tot in detail. Hiermee worden de namen van de piloten openbaar waarmee de vrouw voor, tijdens en na de vlucht intiem was.

De stewardess probeert dit met steun van Transavia via de rechter te voorkomen. Zeven op de tien Metro-lezers vinden dat de echtgenoot, die vier kinderen heeft met zijn 46-jarige vrouw, recht heeft op zijn wraak en de namen van de veelal getrouwde piloten mag openbaren. „Waarom zou het geheim moeten blijven? Hebben de echtgenotes van de piloten geen recht om te weten wat hun man doet?”, meent Arnold Bertens.

„De bangalijst van Transavia! Openbaar maken die handel, ik gun het die man zo!”, vindt Vanity Lans. „In de cockpit een stoere vent, thuis dan ook maar.”

Digitaal dagboek

Het is bij Transavia het gesprek van de dag: de vrouwelijke purser die al maandenlang seksuele uitspattingen beleeft met collega’s. De stewardess en purser zou zelfs intiem zijn geweest in de cockpit. Daarnaast zou ze in de crewruimte en tijdens hotelovernachtingen op diverse bestemmingen seks hebben gehad. Ze hield over haar seksuele escapades een digitaal dagboek bij dat haar echtgenoot ontdekte.

De Haagse rechter moet op 24 oktober achter gesloten deuren voorkomen dat de bedrogen echtgenoot de avontuurtjes van zijn vrouw met naam en toenaam naar buiten brengt. Vorige maand nog sommeerde de advocaat van Transavia de man op te houden met het versturen van onthullende mails naar medewerkers. Maar daar is hij niet mee gestopt.

https://twitter.com/Frits_Smits/status/785831178121125888

Transavia zegt in een reactie de zaak te hebben onderzocht en meldt dat „de veiligheid van onze passagiers op geen enkele manier in het geding is geweest.” De luchtvaartmaatschappij noemt het verspreiden van privé-informatie „ongepast, omdat het de betrokkenen in ernstige verlegenheid brengt.”

„Belangrijk uitgangspunt van ons personeelsbeleid is dat we zorg dragen voor onze medewerkers. We hebben daarom over deze kwestie gesproken met de betrokkenen. Over de inhoud van deze gesprekken doen we geen mededelingen.”

Een op de drie Metro-lezers is het hiermee wel eens. Deze groep vindt het niet nodig dat de namen van betrokkenen op straat komen te liggen. „Waarom openbaar maken? Dit is privé. Ook heb je te maken met kinderen en andere onschuldige mensen”, meent Ingrid Hendriks.

Volgens Isalin Novia heeft de vrouw de zaak alleen maar erger gemaakt door naar de rechter te stappen. „Volgens mij wilde de man het openbaar maken aan de andere vrouwen. Die piloten hebben hun gezin zelf kapotgemaakt door vreemd te gaan. Nu moeten ze maar op de blaren zitten.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
‘Maak personeel van seksrel Transavia bekend’
Sluiten