Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 28 okt 2016 / 09:01 uur

‘Justin Bieber koopt duurste appartement van NL’

Oh, oh! Volgens de laatste geruchten zou superster Justin Bieber zich de trotse eigenaar mogen noemen van Nederlandse duurste appartement. Shownieuws meldt dat de Canadese popster het stulpje van 24,5 miljoen zou hebben gekocht.

„Ik mag en kan niks bevestigen, maar het gaat om huizen van 1,1 tot 24,5 miljoen euro. Vanzelfsprekend dat daar succesvolle ondernemers of beroemdheden op af komen”, zegt makelaar Leslie de Ruiter tegen Metro. Hij houdt zich bezig met de verkoop van de dure huizen van het Project Dam3 in Amsterdam. Het is dus nog niet zeker of het duurste appartement van Nederland daadwerkelijk is verkocht. Maar mocht de verkoop van het appartement door zijn gegaan, dan is hij – de heer Bieber – eigenaar van een appartement van zo’n 1230 meter, met drie verschillende bouwlagen in de lucht. „Zo’n soortgelijke constructie zie je nu alleen nog in steden als Miami”, zegt makelaar De Ruiter. Ook kan Justin gebruik maken van de hotelservice van het naast gelegen hotel Krasnapolsky. Mocht de superster ’s nachts trek hebben dan hoeft hij geen Thuisbezorgd te bellen, maar kan hij rekenen op de roomservice. Ook kan hij gebruik maken van de beveiliging, conciërge, wasserette en valet parking.

Het duurste appartement van Nederland, naast de Bijenkorf. Bron: Hulstkamp Makelaars R365

Alhoewel er nog geen zekerheid is dat Justin Bieber op de Dam gaat wonen, is de kans wel groot. De superster komt graag in Amsterdam en zijn grote vriend Martin Garrix woont ook in de hoofdstad. Fans vragen zich natuurlijk af wanneer ze zich voor de Dam kunnen verzamelen om een glimp op te vangen van de popster. Voorlopig kunnen zij nog even thuisblijven, want de bouw van het appartement is nog niet klaar. De buitenkant van het project moet in mei 2017 af zijn, intern kan er dan nog van alles verbouwd worden en naar verwachting wordt het appartement pas tegen het einde van 2017 opgeleverd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Justin Bieber koopt duurste appartement van NL’
Sluiten