Puck Roest
Puck Roest Nieuws 11 okt 2016 / 11:50 uur

In Woerden kun je opgeleid worden tot Jedi

Heb jij altijd al onderdeel willen zijn van de fictieve ridderorde uit de immens populaire filmreeks Star Wars? In het Utrechtse Woerden kun je je nu laten opleiden tot echte Jedi!

In een gymzaal in Woerden leerden kinderen maandag tijdens de eerste proefles hoe ze het beste de Galactische Republiek kunnen verdedigen. Initiatiefnemer Jan Blokland-Mertens zette het lesprogramma op omdat hij al jaren fan is van de filmsaga. „Het had mij heel tof geleken als ik als kind les had gehad”, vertelt hij tegen RTV Utrecht.

Yedi-krijger worden kan in Woerden

Jedi-training in Woerden. Tag jouw grootste Star Wars-fan!

Gepostet von RTV Utrecht am Dienstag, 11. Oktober 2016

Move over, Luke Skywalker!

De leerlingen, voornamelijk jongens, leren tijdens de lessen omgaan met een lichtzwaard zodat ze The Force kunnen verdedigen. Ook krijgen ze uitleg over de grondbeginselen van het Jedi zijn en leren ze meer over de beroemde films. Je kunt je hier aanmelden voor de Jedi-opleiding.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In Woerden kun je opgeleid worden tot Jedi
Sluiten