Anne-Fleur Pel
Anne-Fleur Pel Nieuws 17 okt 2016 / 12:28 uur

Het was weer eens raak: file door defecte Coenbrug

Automobilisten op de A8 richting Amsterdam hebben maandagmiddag de oprit als afrit moeten gebruiken om uit de fuik te komen waarin zij waren beland door een defecte Coenbrug. De weg is enige tijd afgesloten geweest omdat de slagbomen defect waren. Dit was de tweede keer in korte tijd.

Door de storing stond het verkeer richting Amsterdam gevangen en ontstond er een lange file. Weggebruikers werd aangeraden een andere route te kiezen.

Het is niet de eerste keer deze maand dat de Coenbrug met een storing kampt. Op zondag 9 oktober werd de regio Noord-Holland volledig ontwricht door een storing. Het duurde uren voor verkeer weer kon passeren. In de week daarna was er ook een (korte) storing. Toen hoefde de weg niet helemaal dicht.

‘Horrorbrug’

Automobilisten die regelmatig over de A8 moeten rijden, zit het niet mee. Of de Coentunnel is dicht, of de Coenbrug is defect, of de brug staat op midden in de spits. Op Twitter wordt er volop geklaagd over dit brugregime.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het was weer eens raak: file door defecte Coenbrug
Sluiten