Sofie Smulders
Sofie Smulders Nieuws 26 okt 2016 / 17:44 uur

Donald Trumps Walk of Fame-ster is niet meer

De Amerikaanse presidentsverkiezingen komen steeds dichterbij en de populariteit van kandidaat Donald Trump lijkt steeds verder af te nemen. Aan zijn verering op de Walk of Fame in Hollywood is woensdag een bruut einde gekomen.

Het muurtje dat een paar maanden geleden om Trumps ster werd gebouwd, kon niet voorkomen dat een man de ster er met een bijl uit wilde hakken. Woensdagochtend voor zonsopgang ging de man, die zichzelf Jamie Otis noemt, aan het werk. Het incident is op film vastgelegd door een omstander.

Veilen

De man was al weg toen de politie arriveerde. Aan Deadline legde Otis uit zijn actie uit. De ster kapotmaken was niet zijn bedoeling.

Hij wilde de ster verwijderen en meenemen om te laten veilen. Het bedrag dat hiermee opgebracht zou worden, was bedoeld voor de vrouwen die slachtoffer werden van Trumps losse handjes. In de afgelopen jaren beschuldigden meerdere dames Trump van ongewenste intimiteiten.

De ster van Donald Trump werd in 2007 op de Walk of Fame geplaatst. Trump kreeg die eer onder meer voor het maken van televisieserie The Apprentice. In het programma streden jongeren om een baan in het bedrijf van de Amerikaanse zakenman.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Donald Trumps Walk of Fame-ster is niet meer
Sluiten