Zoë Boven
Zoë Boven Nieuws 28 okt 2016 / 15:17 uur

747 scheert laatste keer over strand Sint Maarten

Bukken, opvliegend zand en in het rond vliegende handdoeken en parasols. Op Maho Beach in Sint Maarten waren het veelvoorkomende taferelen door de aankomst en het vertrek van de Boeing 747 van KLM. Het gigantische vliegtuig wordt vervangen en daarmee komt er een eind aan de spectaculaire attractie voor strandgangers op het eiland.

De 747 is verouderd en wordt daarom van de vliegroute gehaald, schrijft RTL Nieuws. Het vliegtuig met twee verdiepingen en vier motoren wordt vervangen door een efficiëntere Airbus 330. Kijken kan straks dus nog steeds, maar het vliegtuig is kleiner.

Bekijk hier de landing van de Boeing 747:

Vrijdagochtend om 10.55 uur vloog de 747 voor de laatste keer aan over het hoofd van badgasten op Maho Beach, een uur later werden zij voor de laatste keer gezandstraald en richting de oceaan geslingerd door de ‘Queen of de Skies’.

Bekijk hier de ‘take off’ de Boeing 747:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
747 scheert laatste keer over strand Sint Maarten
Sluiten