Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 24 sep 2016 / 17:10 uur

Video: Zlatan ontmoet dubbelganger op het veld

Het was in meerdere opzichten een bijzondere middag voor Zlatan Ibrahimovic. De spits won met zijn Manchester United met 4-1 van regerend landskampioen Leicester City en ontmoette ook nog eens zijn dubbelganger.

De topvoetballer was niet erg blij met de ontmoeting. Zijn ‘dubbelganger’ kwam na een doelpunt van Juan Mata het veld op rennen. Terwijl alle spelers het doelpunt bij de cornervlag vierden, had de Zlatan look-a-like een kort moment met zijn idool. Op wederzijds enthousiasme kon de man helaas niet rekenen.

Ibrahimovic gunde zijn dubbelganger geen aandacht en zag enkele momenten later hoe de man door stewards van het veld af werd getrokken.

Daley Blind

De overwinning op Leicester had United hard nodig na nederlagen tegen Manchester City, Watford en Feyenoord. Daley Blind speelde een grote rol, hij was met zijn corners bij drie van de vier doelpunten, die allen voor rust werden gescoord, betrokken. Blind speelde linksback als vervanger van de geblesseerde Luke Shaw.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Zlatan ontmoet dubbelganger op het veld
Sluiten