Sophie Moerman
Sophie Moerman Nieuws 22 sep 2016 / 07:09 uur

Treitervlogger zegt sorry: We zijn jong en onervaren

„We zijn jong en onervaren en weten niks van het televisieleven of medialeven. We hebben fouten gemaakt die we konden vermijden, maar die zijn eenmaal gebeurd”, aldus de Zaandamse Ismail Ilgun op zijn Facebookpagina. De veelbesproken treitervlogger biedt zijn excuses aan voor alle ophef.

De afgelopen weken is Ilgun het onderwerp van gesprek geweest, in zijn woonplaats Zaandam maar ook daarbuiten. In zijn vlogs legde hij de overlast van jongeren in de wijk Poelenburg vast, waarbij vandalisme en gescheld eerder regel dan uitzondering was.

Dom gedrag

Ilgun zat korte tijd vast vanwege onder andere opruiing, en dat heeft de vlogger aan het denken gezet. „Iedereen heeft een bepaald beeld gekregen van de jongen die ik niet ben”, gaat hij verder. „Ik zeg niet dat het de schuld van iemand anders is, ik beken dat ik dom gedrag heb getoond en dingen online heb gezet die niet konden”. Toch benadrukt Ilgun dat hij nooit had gewild dat het zover zou komen.

‘Ik stop nooit’

Daarom biedt hij zijn excuses aan, en belooft hij het vanaf nu op een andere manier aan te pakken. „Ze hebben mijn camera, laptop en telefoon afgepakt dus vlogs maken wordt moeilijk, maar ik wil even rustig aan doen en alles verwerken”, besluit Ilgun. Maar, zo belooft hij zijn volgers, „Ik ga zo snel mogelijk weer vloggen, ik stop nooit!”

https://www.youtube.com/watch?v=xfHHNe_7YEs – Ik heb vier dagen vast gezeten en nadat drie dagen weggeweest om me rust…

Gepostet von Ismail Ilgun am Mittwoch, 21. September 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Treitervlogger zegt sorry: We zijn jong en onervaren
Sluiten