Remco Visser
Remco Visser Nieuws 4 sep 2016

Tekenfilm-figuurtjes spreken vliegtuigpassagiers toe

Het is gebruikelijk dat je tijdens een vliegreis vlak voor aankomst nog even een praatje krijgt van het personeel aan boord. Maar dat kan zoveel grappiger, moet steward Zach Haumesser afgelopen week gedacht hebben.

Hij besloot dan ook om tijdens het standaard babbeltje zijn imitatie-talent in de strijd te gooien en sprak de passagiers toe in de stemmen van verschillende karakters uit de Looney Tunes-tekenfilms. Zo kregen de mensen aan boord van het Southwest Airlines-toestel onder meer Elmer Fudd, Bugs Bunny en Daffy Duck te horen bij aankomst in Chicago.

Het briljante moment werd vastgelegd door een collega, die het vervolgens deelde op Facebook. „Dit is een van de redenen waarom ik zo gek ben op mijn werk!”, aldus stewardess Jordy Elizabeth.

This is just one of the million reasons why I LOVE my job… Zach is such a great guy to work with!

Gepostet von Jordy Coy am Donnerstag, 1. September 2016

Grappig

Mocht Haumesser ooit voor een andere vliegtuigmaatschappij willen gaan werken, kan hij het misschien bij het Canadese WestJet proberen. Het cabinepersoneel van die firma haalde vorig jaar ook al het nieuws door hun hilarische werkwijze aan boord.

https://www.youtube.com/watch?v=NRsa2pkU_Lk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Tekenfilm-figuurtjes spreken vliegtuigpassagiers toe
Sluiten