Metro
Metro Nieuws 24 sep 2016 / 10:25 uur

Reiziger ontdekt lijk op Duitse metro

Het lijkt wel een scène uit een horrorfilm. In de nacht van vrijdag op zaterdag stond een man op het station Möckernbrücke in Berlijn op de metro te wachten. Op het moment dat de metro aan komt rijden, ziet hij een lijk op het voertuig liggen.

De reiziger schakelde vervolgens onmiddellijk te politie in. Volgens de autoriteiten gaat het om een 22-jarige man. Het slachtoffer is waarschijnlijk met zijn hoofd tegen een stalen balk gekomen tussen twee stations in het district Friedrichshain-Kreuzberg.

Na de lugubere ontdekking lag het metroverkeer een uur lang stil. De oorzaak van het incident is nog bekend, meldt de Berliner Morgenpost.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Reiziger ontdekt lijk op Duitse metro
Sluiten