Metro
Metro Nieuws 20 sep 2016 / 08:18 uur

‘Nieuw liefje van Max Verstappen is Tilburgse Roos’

Succes op het asfalt mag voor formule 1-coureur Max Verstappen dan al enige tijd geleden zijn, op gebied van vrouwen behaalt de coureur succes na succes. Volgens Quote heeft de 18-jarige inwoner van Hasselt namelijk een nieuwe vriendin: de Tilburgse Roos van der Aa.

Nieuwe vlam

In juni waren er geruchten dat Verstappen iets zou hebben met Joyce Godefridi, op wier Instagramaccount hij veelvuldig terug te zien was. Dat is inmiddels over, maar volgens Quote heeft de coureur zijn peilen nu gericht op Van der Aa, die vorige week een paar dagen bij Verstappen in Monaco zou zijn verbleven.

Van der Aa is werkzaam als modeblogger. Tegenover Quote liet ze weten geen commentaar te willen geven op de geruchten. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
‘Nieuw liefje van Max Verstappen is Tilburgse Roos’
Sluiten