Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 27 sep 2016 / 18:32 uur

Moeder ontdekt affaire dochter met docent via brief

Een Britse moeder heeft via een liefdesbriefje ontdekt dat haar 15-jarige dochter een affaire had met een 24-jarige onderwijsassistent van haar school. Dinsdag kreeg de jury in de rechtbank te horen dat de man veertien keer het bed zou hebben gedeeld met het meisje. Hij wist naar eigen zeggen niet dat het meisje minderjarig was.

Briefje

In oktober 2014 vond de moeder het briefje tussen de spullen van haar dochter. „Hey baby, het spijt me dat ik deze morgen moest gaan werken. Je was geweldig gisteravond, zoals altijd. Ik hoop dat je me snel iets zal laten weten. Ik wil je snel terugzien. Ik hou van je. PS: vergeet niet naar de dokter te gaan.”

Handkusjes

De twee leerden elkaar kennen op school, zegt Daily Mail. Al snel wisselden ze via Facebook telefoonnummers uit. Het meisje was toen nog maar 14 jaar oud. Ze vielen door de mand toen ze elkaar handkusjes toewuifden. Beiden ontkenden dat en zeiden dat het een grapje was.

Vermist

Nadat de moeder het briefje had gevonden, werd de politie ingeschakeld. Weer ontkenden de twee dat ze een intieme relatie hadden. Hij mocht vanaf toen geen enkel contact met haar hebben.

Enige tijd later raakte de tiener vermist. De docent werd verdacht, maar zei haar al enige tijd niet meer gezien te hebben. De politie vertrouwde dit niet en ging terug naar zijn huis. Daar werd het meisje aangetroffen. Ze probeerde nog te vluchten. In de slaapkamer werd een condoom met haar DNA erop aangetroffen.

Straf

Het meisje moest wel bekennen. De man gaf ook toe het bed met haar te hebben gedeeld, maar stelt dat hij niet wist dat ze minderjarig was. Het OM gelooft dit niet. Zijn straf hoort hij later.

https://twitter.com/PurnL/status/780716545878134784

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder ontdekt affaire dochter met docent via brief
Sluiten