Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 10 sep 2016 / 10:20 uur

Jongen (5) krijgt brief terug van overleden opa

De 5-jarige Phil, uit Duitsland afkomstig, miste zijn overleden opa ontzettend. Samen met zijn moeder schreef hij een brief die hij per helium ballon naar de hemel stuurde. Enkele dagen later kreeg hij antwoord.

Huilen

Het jongetje vond de dood van zijn opa maar lastig. Hij kon bijna niet stoppen met huilen. Zijn moeder besloot een brief te schrijven en die per ballon naar de hemel te sturen. In de brief vraagt Phil zijn opa of alles goed ging en of ze daar boven wel aardig genoeg voor hem waren.

Antwoord

Tot grote verbazing van zijn moeder, kreeg Phil slechts enkele dagen later antwoord van zijn “opa”. ,,Je luchtballon is zo hoog gevlogen dat hij bij mij in de hemel kwam. Ik kon hem gelukkig vangen”, schrijft de onbekende afzender.

Verder stond er in de brief dat Phil ,,zich geen zorgen moest maken. Het gaat hier prima met mij, hoewel ik jullie mis.” Naast de brief werd er ook nog een pakketje meegestuurd. Daar zat een teddybeer in voor Phil, ,,om je te troosten als je verdrietig bent.”

Teddybeer

Phil neemt de beer overal mee naar toe en hij heeft sindsdien nauwelijks nog gehuild. Zijn moeder wil de afzender graag bedanken en zette een oproep op Facebook. Deze is ondertussen 36.000 keer gedeeld volgens RP Online. Tot nu toe is de afzender nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongen (5) krijgt brief terug van overleden opa
Sluiten