Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 26 sep 2016 / 10:05 uur

Finale WK wingsuit springen ziet er spectaculair uit

De finale van de freestylen competitie voor wingsuit springers, is zondag gehouden in de Chinese provincie Yunnan en dat zorgde voor wat mooie beelden. De springers gebruiken kleurstof om hun vliegroute aan te geven.

Deze springwedstrijd is een onderdeel van de ‘’Wings for Love World Cup 2016”, een soort toernooi waarin allerlei vliegwedstrijden gehouden worden zoals springen met een parachute uit een luchtballon en basejumpen, met of zonder wingsuit.

Creatief

In totaal deden meer dan 50 deelnemers mee uit twintig verschillende landen. Elk team verzint zijn eigen vliegroute, stijl en de manier waarop de vlucht wordt vastgelegd. De teams geven elkaar cijfers op basis van de geschoten beelden. Voor velen is deze wedstrijd de meest creatieve en spannendste wedstrijd van het hele World Cup event, dat tussen 25 en 27 september gehouden wordt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Finale WK wingsuit springen ziet er spectaculair uit
Sluiten