Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 21 sep 2016 / 18:45 uur

De Straatbeschouwing: waar moet het geld naartoe?

Direct na Prinsjesdag bespreken de fractieleiders van de politieke partijen de hoofdlijnen van de miljoenennota en de Rijksbegroting in de Kamer. Die besprekingen heten ook wel de Algemene Politieke Beschouwingen. Dit jaar zijn de Algemene Politieke Beschouwingen op woensdag 21 en donderdag 22 september.

Belangrijk

De Algemene Politieke Beschouwingen gelden als een belangrijk debat. Het wordt daarin duidelijk welke ruimte het kabinet heeft om zijn plannen daadwerkelijk uit te voeren en hoe groot de steun daarvoor is.

Metro’s Sophie Moerman was benieuwd wat mensen op straat van de miljoenennota vinden. Of weten zij een betere bestemming voor al die miljoenen? Kortom: De Straatbeschouwing.

Reageer op artikel:
De Straatbeschouwing: waar moet het geld naartoe?
Sluiten