Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 9 sep 2016 / 15:08 uur

Agent ‘schiet’ klein meisje te hulp op de kermis

Dat de lessen en cursussen die agenten volgen ook buiten het ‘harde’ werk om goed van pas kunnen komen, bleek donderdag op de kermis in Roosendaal. Een behulpzame agent bezorgde een meisje daar een knuffelbeest, door de kleine meid en haar vader te hulp te ‘schieten’.

Het meisje was samen met haar vader naar de kermis in Roosendaal, waar de twee tevergeefs probeerden om een knuffel bij elkaar te schieten. Toen een agent vanaf de zijlijn zag dat het koppel de punten niet bij elkaar kreeg, besloot hij zijn hulp aan te bieden en ook een poging te wagen. Met de nodige ervaring in zijn zak wist de agent alles raak te schieten, waarop het meisje een knuffelbeer in ontvangst mocht nemen.

‘Out of the Box’

Zelf noemt wijkagent Martijn van Eekelen de daad van zijn collega ‘Out of the Box hulpverlening.’ „Dit laat een andere kant van ons vak zien”, zegt Van Eekelen op zijn Twitterpagina. Op de vraag van een twitteraar of agenten ook te hulp willen schieten bij grijpautomaten, wordt bevestigend geantwoord. „Maar geen garanties!” meldt Van Eekelen er nog wel even bij.

De kermis in Roosendaal had donderdag zijn laatste avond.

https://twitter.com/i/status/774232363631083520

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Agent ‘schiet’ klein meisje te hulp op de kermis
Sluiten