Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 4 sep 2016 / 14:38 uur

17-jarig meisje van fiets getrokken en verkracht

In Kampen is zaterdagnacht op zondag een 17-jarig meisje van haar fiets getrokken en verkracht door een nog onbekende man.

Het meisje werd rond 03.15 uur van haar fiets getrokken langs de Flevoweg, tussen de Prisma court en het tankstation in. Nadat de dader het meisje verkracht had, ging hij er vandoor. Sindsdien is de man spoorloos.

Speurhonden

De politie heeft op de plaats delict onderzoek gedaan met drie speurhonden en spreekt van een ernstige zaak, die zij zeer serieus nemen. Naast het onderzoek met de speurhonden hebben agenten de hele ochtend aan automobilisten op de Flevoweg langsreden gevraagd of zij iets hebben gezien. De fiets van het meisje wordt onderzocht op sporen en het meisje is in het ziekenhuis behandeld.
De politie is op zoek naar mogelijke getuigen. Een duidelijk signalement van de verdachte is er op dit moment nog niet. Meldingen kunnen worden doorgegeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 en www.meldmisdaadanoniem.nl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
17-jarig meisje van fiets getrokken en verkracht
Sluiten