Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 18 aug 2016 / 09:46 uur

Vrouw ontdekt geslacht kleindochter voor haar dood

De moeder van Taylor Masilotti uit de Amerikaanse staat Colorado was ongeneeslijk ziek en had niet meer lang te leven. Ze was te zwak om met haar zwangere dochter Taylor naar de gynaecoloog te gaan. Daarom regelde Taylor dat de echo plaats kon vinden in de ziekenhuiskamer van Donna.

Hand in hand

Taylor filmde het moment waarop de gynaecoloog aan moeder en dochter vertelt wat het geslacht van de baby is. De video plaatste ze op facebook. In de video is te zien hoe de doodzieke Donna naast haar dochter ligt en met haar naar de beelden van de echo kijkt. Ze houden elkaars hand vast en op het moment dat het geslacht bekend wordt gemaakt streelt Donna over de wang van Taylor. Het is een meisje.

Wednesday afternoon was one of my forever favorite memories I got to share with my mom. I got to lay next to her, hold her hand and cry happy tears while we found out the gender of the baby. I can't thank the hospital enough for allowing this to happen. For allowing me to create my last memory with my mom !! I am forever grateful ! I love you so much xoxo

Gepostet von Taylor Masilotti am Freitag, 29. Juli 2016

Herinnering

Op haar facebook schrijft ze bij de foto dat ze het ziekenhuis ontzettend wil bedanken en dat ze blij is dat ze op deze manier een laatste herinnering aan haar moeder heeft. Drie dagen na de echo overleed haar moeder. Haar dochtertje gaat ze Stella noemen, meldt Daily Mail.

https://www.facebook.com/taylor.masilotti/posts/10210031587883160

Reageer op artikel:
Vrouw ontdekt geslacht kleindochter voor haar dood
Sluiten