Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Nieuws 28 aug 2016

Verhuurder ‘treitert’ homostel zelfs na verhuizing

Olly McLellan en zijn partner Scott Cole hebben hun voormalige verhuurder aangegeven bij de politie omdat hij hen zelfs na hun verhuizing zou hebben lastig gevallen. Volgens het tweetal zou de man toen ze in januari bij hem een woning huurde, hen continue ‘terroriseren’ vanwege hun geaardheid.

Zo zou hij regelmatig de oprit hebben geblokkeerd en geweigerd hebben om kapotte kastjes en apparaten te repareren omdat ze homo zijn. Toen McLellan en Cole het gepest zat waren, plaatsten ze camera’s in de huurwoning in St Albans, Hertfordshire. Op beelden zou te zien zijn hoe de verhuurder zichzelf binnen laat en rondneust in het huis van het homostel.

Uiteindelijk zijn de Britten noodgedwongen verhuisd naar Rickmansworth, een plaatsje twintig kilometer verderop.

Niet voorbij

Maar dat stopte de pesterijen niet. Enkele dagen nadat ze waren ingetrokken in hun nieuwe woning, ontvingen ze een kaart van hun ex-verhuurder waarin stond geschreven:‘The Ugly Poofs – sleep well’. Ook zou de man afval in de tuin van het stel hebben gedumpt. Deze feiten zijn bevestigd door de politie, weet Metro UK.

„We zijn zeven maanden lang paranoïde geweest. Eindelijk hebben we iets nieuws gevonden en dachten we dat het getreiter voorbij was, maar niets is minder waar. Nu leven we in angst wanneer hij weer zal toeslaan," vertelt McLellan tegen de nieuwssite. De politie is een onderzoek gestart.

https://twitter.com/ReportUK/status/769835365146451968

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Verhuurder ‘treitert’ homostel zelfs na verhuizing
Sluiten