Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 18 aug 2016 / 11:16 uur

Vandaal betrapt tijdens finale Schippers

We zagen in de nacht van woensdag op donderdag een teleurgestelde Dafne Schippers die op de 200 meter een zilveren medaille won waar goud werd verwacht. Diezelfde nacht zagen mensen in Enschede rond dezelfde tijd een teleurgestelde vandaal. De man werd namelijk op heterdaad betrapt toen hij een steen door een ruit had gegooid. Mensen die de finale van Schippers aan het bekijken waren, hoorden buiten gerinkel, zagen de vandaal aan het werk en belden vervolgens de politie.

Signalement

Deze kon de man aan de hand van een signalement snel vinden. Of het vandalisme van de verdachte te maken had met frustraties over de prestaties van Schippers of dat het een andere oorzaak had, is niet bekend, meldt RTV Oost.

Hardloopprestaties

De politie van Enschede plaatste foto’s op Facebook. „Zijn hardloopprestaties zijn in elk geval een stuk minder dan die van Schippers. Gelukkig was de verdachte stukken langzamer dan Dafne, hierdoor konden we de verdachte iets verderop aanhouden."

"Een zilveren heterdaadje" Zojuist een man op heterdaad aangehouden voor vernieling van een ruit van een woning aan de…

Gepostet von Politie Enschede am Mittwoch, 17. August 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vandaal betrapt tijdens finale Schippers
Sluiten