Inge Schouten
Inge Schouten Nieuws 14 aug 2016 / 21:30 uur

Tinder-match loopt olympisch goud mis

De 20-jarige Sabryna Salazar keek haar ogen uit toen Joseph Schooling deze week een gouden medaille won tijdens de 100 meter vlinderslag. En niet omdat Schooling veelvoudig kampioen Phelps versloeg, maar omdat ze met hem getinderd heeft.

„Ik keek naar Michael Phelps tijdens de wedstrijd en toen won Joseph. Ik vond zijn naam zo bekend klinken dat ik door mijn Tinder-contacten scrolde en toen zag ik dat hij het was!” vertelt Salazar aan The Daily Mail. Nu kan Salazar zich wel voor haar kop slaan. Ze baalt ervan dat ze nooit op zijn laatste berichtje heeft geantwoord. „Mijn grootste fout”, schrijft ze op Twitter.

‘Hoe gaat het mooierd?’

Nadat Schooling van Michael Phelps won, besloot Salazar haar chatconversatie online te zetten. „Eerlijk, ik vond het grappig dat we een match hadden. Het is bizar om je te bedenken dat je contact hebt gehad met een olympisch kampioen!" De twee hadden in april van dit jaar contact met elkaar. Op 7 april schreef de gebruiker die Joseph blijkt te zijn: „Hey! Hoe gaat het mooierd?", waarop Salazar antwoordde: „Het gaat goed! Met jou?" Ze sloot het bericht af met een verliefde emoji. De dag erna schreef Joseph: „Goed, dank je. Waar ben je mee bezig?" Daarop heeft Salazar nooit meer gereageerd.

Te laat voor een relatie is Sabryna Salazar sowieso, want Schooling heeft ondertussen al een relatie met Casey Shomaker, een rechtenstudente aan de Universiteit van Texas.

https://www.instagram.com/p/BEtZUo0PcYQ/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tinder-match loopt olympisch goud mis
Sluiten