Sofie Smulders
Sofie Smulders Nieuws 28 aug 2016

Tikibad gesloten na flinke vechtpartij

Wat begon als een opstootje in het Tikibad in pretpark Duinrell, is uitgelopen op een flinke vechtpartij. Het zwembad werd hierdoor zaterdagavond gesloten. De ruzie ontstond aan het begin van de avond, omdat een groep van vijftien bezoekers wilde voordringen bij de kassa. Dit meldt de Politie Den Haag.

Iemand zei hier iets van, maar dat werd niet gewaardeerd en de man werd aangevallen. De beveiliging besloot de agressievelingen niet toe te laten tot het zwembad. Dit werd hen niet in dank afgenomen, waarna er een heuse vechtpartij uitbrak tussen de beveiligers en de groep.

Dicht

Er moesten zelfs extra politiemensen worden opgeroepen, wat uiteindelijk resulteerde in de aanwezigheid van maar liefst acht politiewagens in het pretpark. Een paar beveiligers raakten lichtgewond door de vechtpartij, waarbij in totaal vijf mensen werden aangehouden.

De sfeer was dus niet bepaald goed meer na 18.00 uur ’s avonds. Gasten die nog wel netjes in de rij stonden om het Tikibad te gaan, werden vriendelijk verzocht huiswaarts te keren. Zij krijgen hun geld terug en kunnen tevens een extra entreebewijs tegemoet zien, schrijft Omroep West.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Tikibad gesloten na flinke vechtpartij
Sluiten