Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 23 aug 2016 / 19:36 uur

Stel verliest allebei een been: blazen huwelijk af

Een stel uit Engeland zou in september gaan trouwen maar dit moest plots worden afgebroken. Beiden moesten ze namelijk een been laten amputeren, om verschillende redenen.

Amputeren

De Britse Robert Mackley en Susan Mortimer waren bezig om hun trouwerij te plannen toen Robert in het ziekenhuis opgenomen werd om zijn been te laten amputeren. Eerder had hij in glas gestaan en de bacteriën bleken zijn been dusdanig te hebben geïnfecteerd dat het niet meer te redden was.

Slechts een aantal dagen later werd Susan opgenomen. Een zweer, als gevolg van diabetes, had haar enkel aangetast en ook haar been was niet meer te redden.

Ziekenhuis

De twee brachten samen een aantal weken in het zelfde ziekenhuis door en mochten toen naar huis. Vier maanden lang kwamen ze bijna niet buiten omdat ze niet goed om konden gaan met hun geamputeerde benen, meldt Daily Mail. Het huis was bovendien ook nog eens een uitdaging, aangezien het niet gebouwd was voor rolstoelen.

https://twitter.com/xl_official/status/768148202801405952

Huwelijk

Vorig jaar zouden ze al trouwen maar toen bleek dat ze niet genoeg geld hadden. Ze spaarden nog een jaartje door en in september zou het dan echt gaan gebeuren. Maar ook ditmaal moesten ze het huwelijk afblazen, al hun geld ging op aan medische kosten. Ze hopen alsnog volgend jaar te trouwen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stel verliest allebei een been: blazen huwelijk af
Sluiten