Bastiaan Kleinjan
Bastiaan Kleinjan Nieuws 29 aug 2016 / 19:25 uur

Selfie bewijst: Tupac leeft nog

Het is onderwerp van vele complottheorieën: de dood van de Amerikaanse rapper Tupac Shakur. Bijna twintig jaar geleden werd hij dood geschoten, maar een recent opgedoken selfie doet veel mensen toch twijfelen aan de vermeende dood van de rapper.

De dood van Tupac wordt door de fans nog altijd in twijfel getrokken. Zo zou hij zijn dood in scene hebben gezet om aan de spotlights te ontsnappen. In een nieuwe opgedoken video uit 2015 is een man te zien die volgens kenners veel weg heeft van Tupac. Vooral de wenkbrauwen en lippen zouden identiek zijn.

Tupac overleed op 13 september 1996, enkele dagen nadat hij was neergeschoten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Selfie bewijst: Tupac leeft nog
Sluiten