Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 2 aug 2016 / 10:25 uur

Pokémon Go spelen in Syrië: dat ziet er zo uit

Hoewel wij in het westen langzaamaan Pokémon Go uitspelen, is het in Syrië pas net te spelen. Nou ja, als je voldoende internet hebt natuurlijk. En als je het aan durft om de kapotgeschoten ruïnes te beklimmen, want daar zitten de denkbeeldige beestjes verstopt.

Puin

In de stad Douma, ten oosten van Damascus, is het spel ondertussen te spelen via proxy. De mannen moeten echter wel geluk hebben dat het internet werkt, maar als dat zo is kunnen ze echt op pad. De stad ligt volledig in puin, dus de mannen moeten zich, met gevaar voor eigen leven, een weg door het steen zien te banen om de Pokémon te kunnen vangen. En dat ziet er zo uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pokémon Go spelen in Syrië: dat ziet er zo uit
Sluiten