Inge Schouten
Inge Schouten Nieuws 11 aug 2016 / 16:53 uur

Na miljoenendiner krijg je diamanten chopsticks mee

Voor wie eens flink wil uitpakken met een etentje, kan in Singapore terecht voor ’s werelds duurste diner-ervaring ooit. Dit exclusieve avondje doorbrengen in restaurant Ce La Vi kan voor 1,8 miljoen euro. Je betaalt niet alleen voor het eten, maar wordt acht uur lang in de watten gelegd. Ook mag je de diamanten chopsticks mee naar huis nemen.

De glinsterende eetstokjes zijn gemaakt van 4 karaat diamant en kosten ruim 15 duizend euro. Ze mogen enkel vastgehouden worden als je handschoentjes draagt en een bewaker kijkt continu over de schouder mee of alles wel goed gaat. Dat schrijft Mashable die een voorproefje kreeg van de duurste restaurantervaring. In de stokjes staan bovendien de namen van de gasten gegraveerd.

These are the $17,000 chopsticks you'll take home after your $2 million dinner 🙂 What do you think? ;-)http://mashable.com/2016/08/11/diamond-chopsticks-for-2-mil-meal/#qP7InR8e0Oqp

Gepostet von Tourlina am Donnerstag, 11. August 2016

8 uur

Een avondje uit bij Ce La Vi duurt maar liefst acht uur. Het restaurant boven op het dak van van het Marina Bay Sands Hotel in Singapore werkt samen met de Russische diamanthandelaar World of Diamonds. Ze willen de klant een exclusieve ervaring geven en dat lukt aardig. Wat je kunt verwachten? De avond begint met een helikoptervlucht van drie kwartier over de stad, daarna dobber je nog even op een cruise, waarna je met een Rolls-Royce naar het restaurant wordt gereden.

Aangekomen in Ce La Vi word je omringd door 10.000 rozen en staat een 18-gangen-diner op je te wachten. Op het menu staan onder andere kaviaar, oesters en duif wat gegeten kan worden met de diamanten stokjes. Daarnaast worden de duurste wijnen en champagne gedronken. Een wijn jonger dan 44 jaar is niet te krijgen. Enkel exclusieve drankjes worden geschonken.

Jane Seymour-ring

Na het eten ontvang je een roségouden diamanten ring met een blauwe steen. De ring draagt de naam Jane Seymour, vernoemd naar de Brits-Amerikaanse actrice, die vooral bekend is door haar hoofdrol in Dr. Quinn, Medicine Woman.

Beauty transcending time: The #JaneSeymour #bluediamond #worldofdiamonds http://www.2luxury2.com/world-of-diamonds-the-jane-seymour-a-beyond-rare-blue-diamond-ring/

Gepostet von 2luxury2 am Freitag, 10. Juni 2016

Privacy

Niet iedereen komt in aanmerking voor dit exclusieve diner. Slechts één koppel wordt geselecteerd om het te ervaren en daar gaat een screening aan vooraf. De gelukkigen mogen zelf een avond kiezen waarop zij langskomen. Het restaurant wordt dan voor andere gasten gesloten.

Wie niet zo’n dikke portemonnee heeft, maar toch van de luxe wil genieten kan zich vergapen aan onderstaande plaatjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Na miljoenendiner krijg je diamanten chopsticks mee
Sluiten