Bianca Brasser
Bianca Brasser Nieuws 22 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Na herfst komt… Zomer!

Het is maandag, het regent en het waait. Maar! Voor wie niet van dit herfstachtige weer houdt en nu in een dipje is beland: nog even doorbijten, verbetering is onderweg! Maandag is het nog vooral regen wat de klok slaat en dinsdag begint de dag ook grijs. Maar de zon zal volgens Weeronline.nl doorzetten en die kan er dinsdag in Limburg al voor zorgen dat de temperatuur oploopt tot 28 graden.

Tropisch

En dan is daar: woensdag, een tropische dag op veel plaatsen in ons land. In het zuiden loopt de temperatuur op tot 32 graden. „De wind komt uit het droge en warme zuidoosten, waardoor het ook op de stranden warm wordt”, voorspelt de meteoroloog van Weeronline.nl. „Met bijna geen wolkje aan de lucht wordt het een stralende dag.”

Donderdag gaan de temperaturen nog verder omhoog. 34 graden zou de thermometer aan kunnen tikken. „Benauwd voelt het echter niet, dankzij een matige zuidoostenwind.”

Weekend

Vrijdag geniet het oosten van het land nog van 30 graden, terwijl in het westen en noorden de temperatuur wat zakt naar 25 graden. Ook de verwachting voor het weekend ziet er vooralsnog prima uit. Met temperaturen tussen de 23 en 27 graden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Na herfst komt… Zomer!
Sluiten