Zoë Boven
Zoë Boven Nieuws 8 aug 2016 / 17:06 uur

Man meegesleurd op rijdende auto in Utrecht

Een verkeersruzie in Utrecht is vrijdagavond uit de hand gelopen. Een van de betrokkenen sprong op een auto en werd tientallen meters meegesleurd. Het absurde tafreel werd gefilmd door een voorbijganger.

VIDEO: Man meegesleurd op auto Croeselaan

Bizarre beelden vanaf de Croeselaan: na een verkeersruzie wordt een man meegesleept op een auto. De politie is op zoek naar de bestuurder van de wagen. Lees hier wat er precies gebeurde: http://tinyurl.com/zomv677

Gepostet von RTV Utrecht am Montag, 8. August 2016

Het ging vrijdagavond rond 20.00 uur mis toen een bestuurder achteruit wilde inparkeren op de Croeselaan, meldt RTV Utrecht. Hij botste op een stilstaande auto die beschadigd raakte.

De bestuurder die zijn auto probeerde in te parkeren, wilde de schade contant afrekenen. De eigenaar van de beschadigde auto was het daar niet mee eens. Een derde persoon besloot voor de inparkerende auto te gaan staan, om te voorkomen dat die weg kon rijden.

Klimmen

Die actie zette geen zoden aan de dijk. De inparkerende man ging er alsnog vandoor. De omstander weigerde echter aan de kant te gaan en besloot op de auto te klimmen. Het voertuig reed weg, waardoor de man tientallen meters werd meegesleurd, langs het Jaarbeursplein. Voorbijgangers filmden de bizarre gebeurtenis.

De man die werd meegesleurd is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. De politie heeft inmiddels contact met hem en is op zoek naar de bestuurder van de auto.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man meegesleurd op rijdende auto in Utrecht
Sluiten