Inge Schouten
Inge Schouten Nieuws 11 aug 2016 / 16:49 uur

Man heeft duizenden euro’s over voor perfecte billen

Joey Prixx heeft 150 uur onder het mes gelegen voor 100 cosmetische ingrepen, wat hem ruim 53 duizend euro heeft gekost. Hij is blij met zijn ‘neppe bubbelbillen’: „Ik houd ervan dat zoveel van mij nep is."

De piercer uit Boston streeft naar het perfecte lichaam, meldt Metro UK. Elke 1tot 3 maanden laat hij zijn lippen doen en krijgt hij nieuwe botox in zijn gezicht. Om de 6 to 12 maanden laat hij fillers in zijn jukbenen zetten. Ook heeft hij al twee neuscorrecties gehad en liet hij zweetlieren onder zijn oksels weghalen. Ondanks al deze ingrepen, is er één die er uitspringt: zijn billen. Die zijn het laatste jaar drie keer groter geworden. „Ik heb 350cc siliconen implantaten in iedere bil. Dit zijn de grootste die ik kon krijgen.”

View this post on Instagram

Finally, my fake bubble butt that I've wanted for years is a reality!! It's been one of the most painful & difficult weeks of my life, but I'm healing very well!! I'm obsessed, it's exactly what I wanted & I couldn't be happier! Walking is still difficult, it's still very sore but it is so worth it. Those who know me know I'm on a journey of building what I see as perfect & I love what I've done with my blank canvas, & I live to spread the message of be you. I love that so much of me is fake. I love that I sparkle from all angles. I love that I make people feel better about themselves 😇 I am so happy with who I am, what I do for others & where life has brought me. I need 1 more week to heal more before returning to work . . I'll be back to Squids🐙Ink Tuesday May 10th returning to my normal Monday through Saturday, call to book an appointment!! I can't wait to be back to work helping you all on your very own body modification journeys 💕 #obsessed #plastic #bubblebutt #plasticmakesperfect #plasticperfect #plasticsurgery #buttimplants #buttockaugmentation #rhinoplasty #nosejob #lipaugmentation #lipinjections #fake #plasticfantastic #plasticlife #prixxlife

A post shared by Joey PriXx (@joeyprixx) on

View this post on Instagram

Happy Birthday to me, I bought my own cake this year 🍰 (lol, get it?😋) . . Thank you for all the Bday wishes everyone 💜 Everyone keeps asking to see my butt so here it is , healing beautifully I'm obsessed 😍👍 super fake just as I wanted it 😈 #plasticfantastic #plastic #buttockimplants #buttaugmentation #humankendoll #joeyprixx #silicone #plasticsurgery @pumpunderwear #pumpunderwear #bubblebutt #boyswithtattoos #boyswithpiercings

A post shared by Joey PriXx (@joeyprixx) on

Prixx heeft geen spijt van zijn ingrepen en is trots op zijn lichaam. „Ik ben blij met wat ik heb gedaan met mijn lege canvas." Op zijn Instagram schrijft hij hoe geobsedeerd hij is door plastische chirurgie. „Ik houd ervan dat ik van alle kanten glim. Ik ben blij met wie ik ben, wat ik doe voor anderen en wat het leven mij heeft gebracht." Hij is dan ook dol op zijn werk als piercer waar hij het lichaam van anderen nog mooier mag maken.

Waterballonnen

Om de vele operaties te kunnen betalen, werkt Prixx zes dagen per week. „Ik wilde mijn bil-implantaten al zo lang hebben en heb er dan ook hard voor gewerkt." Hij ziet zijn lichaam nu als ‘meesterwerk’. Toch zou Prixx in de toekomst nog bollere billen willen, maar is voorlopig tevreden. „Het zijn net twee enorme waterballonnen en bij het zitten voelen ze koud aan."

View this post on Instagram

@boston_beauty @boston_beauty @boston_beauty #lipaugmentation #restylane #lipinjections #plasticperfect Laura Kimberley is the best 💕💉💋

A post shared by Joey PriXx (@joeyprixx) on

View this post on Instagram

#SundayFunDay #PriXxlife 💋 #plasticfantastic

A post shared by Joey PriXx (@joeyprixx) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man heeft duizenden euro’s over voor perfecte billen
Sluiten