Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Nieuws 14 aug 2016 / 10:45 uur

Honderden homoseksuele stellen zoenen in supermarkt

Honderden lesbiennes en homo’s verzamelden zich zaterdagavond in de lokale Sainsbury supermarkt in Hackney om elkaar massaal te zoenen. Hiermee betuigden ze hun steun voor Thomas Rees en zijn vriend Joshua Bradwell. Het koppel werd door een beveiliger uit de winkel gezet omdat ze elkaars handen vasthielden en een klant dat niet fijn vond.

Zo’n 200 mensen dansten buiten de winkel met regenboogvlaggen voordat ze met zijn allen naar binnen stroomden. Het winkelende publiek wist niet wat hen overkwam en reageerde vooral verrast en geshockt toen de mannen en vrouwen elkaar begonnen te zoenen.

De winkel heeft zijn excuses aangeboden voor de fout en gaf koekjes en water aan de demonstranten. Evening Standard maakte een reportage van de kiss-in en interviewde het homostel. Een bekende van de twee had de kiss-in georganiseerd, maar Rees en Bradwell hadden niet zo’n hoge opkomst verwacht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Honderden homoseksuele stellen zoenen in supermarkt
Sluiten