Els Anker
Els Anker Nieuws 20 aug 2016 / 20:30 uur

Gezocht: vrouwelijke Pokémon-jager uit Kijkduin

Ben je op dit moment vrijgezel en speel je Pokémon GO? Wellicht hoef je daten en gamen dan niet meer als een aparte tijdsbesteding te zien. Rick Lammerse uit Nieuw-Vennep is namelijk tot over zijn oren verliefd nadat hij een vrouw ontmoette tijdens het vangen van Pokémons in Kijkduin.

„Ik heb er een tijd over na moeten denken, maar wil toch kijken of de sociale media mij hierbij helpen. Ik ben op zoek naar iemand die ik zondagavond 14 augustus heb ontmoet op Kijkduin”, aldus Rick. De Pokémonspeler plaatste vrijdag een oproep op Facebook, in de hoop om de vrouw op te sporen.

Vergeten

„Jouw telefoon was bijna leeg tijdens het vangen van de Pokémons en ik had een powerbank voor je, met uitkomst dat we de hele avond met z’n drieën liepen, inclusief jouw vriendin”, vervolgt Rick.

Volgens Rick hadden het duo een gezellige avond, maar zijn ze vergeten gegevens uit te wisselen. „Ik zou je graag beter willen leren kennen, alleen weet ik niet wie je bent. Ik weet dat jullie uit Haarlem komen en ik hoop jou op deze manier te kunnen vinden.”

Ik heb er een tijd over na moeten denken, maar wil toch kijken of het sociale media mij hierbij helpt. Ik ben op zoek…

Gepostet von Rick Lammerse am Freitag, 19. August 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gezocht: vrouwelijke Pokémon-jager uit Kijkduin
Sluiten