Elena van Doorn
Elena van Doorn Nieuws 30 aug 2016 / 09:28 uur

Gelderse Erik (13) werd bekogeld met eieren

In het Gelderse ‘s-Heerenberg is een 13-jarige jongen bekogeld met eieren, tot bloedens aan toe. Dat meldt Omroep Gelderland. En de Gelderse Erik is niet de enige die bekogeld werd. Maandagmiddag werden meerdere jongens en meisjes vanuit een auto belaagd met eieren.

Erik Litjes kwam maandagmiddag thuis met bebloede benen. Zijn moeder dacht dat hij gevallen was, „maar het bloed kwam door de kracht waarmee de eieren naar hem waren gegooid," aldus zijn moeder Nancy tegenover Radio Gelderland. Ze heeft aangifte gedaan bij de politie.

Daders achterhalen

De woedende moeder plaatste een bericht van het voorval op Facebook en deze werd massaal gedeeld. In het bericht roept ze op om de daders te achterhalen. „Ik krijg berichtjes van mensen dat ook andere jongens en meisjes maandag vanuit een auto zijn belaagd met eieren. Het was niet persoonlijk, niet tegen hém gericht. Maar het gaat met barstens geweld als zo’n ei tegen je aankomt." Het kenteken van de daders is inmiddels achterhaald.

Met Erik gaat het al iets beter. Hij heeft nog een beetje pijn aan zijn knieën. Dinsdag gaat hij weer naar school.

Wat een stelletje galbakken bestaan de !! Onze jongste zoon is op de brug in Wijnbergen richting Braamt bekogelt door…

Gepostet von Nancy Litjes am Montag, 29. August 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gelderse Erik (13) werd bekogeld met eieren
Sluiten