Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 5 aug 2016 / 15:14 uur

Gecrashte raceauto vliegt keihard op cameraman af

Het leven als cameraman gaat niet over rozen, dat bewijst de man in de onderstaande video maar weer eens. De man is bij de Britse Touring Car Championship aanwezig om de race vast te leggen, maar wordt zelf bijna slachtoffer van een crash.

Terwijl de man veilig hoog en droog denkt te zitten, blijkt niets minder waar als een van de raceauto’s iets verderop in de bocht crasht. De auto wordt door een tweede wagen met een klap vooruitgeschoven en belandt zo tegen de stellage van de cameraman.

Volgens ITV is niemand ernstig gewond geraakt bij de crash. Het moment levert echter wel spectaculaire beelden op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gecrashte raceauto vliegt keihard op cameraman af
Sluiten