Elena van Doorn
Elena van Doorn Nieuws 11 aug 2016 / 10:24 uur

Fan beklimt Trump Tower om zijn held te ontmoeten

Het was een bijzonder spektakel voor mensen die langs de Trump Tower liepen in het centrum van Manhattan. Ruim drie uur lang beklom een man met behulp van zuignappen het kantoor van presidentskandidaat Donald Trump. De 20-jarige fan laat nu in een video weten een gesprek met de beste man aan te hebben willen gaan over een ‘niet-gespecificeerd belangrijk onderwerp’.

De doorzettende klimmer bereikte de 21ste verdieping van het gebouw aan Fifth Avenue. Het gebouw dat 58 verdiepingen telt is het hoofdkwartier van Republikeinse kandidaat Trump.

Ontmoeten

Politieagenten verwijderden de grote glazen ramen boven de klimmer om de man naar binnen te kunnen trekken. Tijdens een persconferentie kon de politie melden dat de man geen verlangen uitte om Trump te verwonden, maar simpelweg om de man te ontmoeten.

In een video die hij op Youtube plaatste geeft de man uitleg over zijn bizarre actie:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fan beklimt Trump Tower om zijn held te ontmoeten
Sluiten