Zoë Boven
Zoë Boven Nieuws 8 aug 2016 / 17:29 uur

Britse man steekt hoofd uit treinraam en overlijdt

De man die zondagmiddag zwaargewond werd gevonden in een trein in Groot-Brittanië, stak waarschijnlijk zijn hoofd uit het treinraampje en is geraakt door een tegoemoetkomende trein. Hij is ter plekke overleden aan zijn verwondingen. Dat meldt de plaatselijke politie BBC News.

Het 24-jarige slachtoffer komt uit East Grinstead, ten zuiden van Londen. Het noodlottige ongeval vond plaats in de buurt van het treinstation Wandsworth Common, niet ver van de woonplaats van het slachtoffer. De man zat in een Gatwick Express-trein richting Londen Victoria. Zijn familie is inmiddels door de politie op de hoogte gebracht.

‘Onthoofd’

Volgens een anonieme ooggetuige stak de man zijn hoofd uit het raam om naar buiten te kijken en zag hij niet dat er een tegenliggende trein aankwam. „Zijn hoofd vloog van zijn romp, het was verschrikkelijk. De trein stopte en mensen begon te schreeuwen”, zegt de vrouw tegen Wandsworth Radio.

De Britse spoorwegpolitie spreekt dit verhaal tegen. De man zou niet zijn onthoofd, maar had wel verwondingen aan zijn hoofd waaraan hij ter plekke overleed. „Het onderzoek is nog in een vroeg stadium. Het lijkt er inderdaad op dat de man uit een treinraam in een treindeur leunde toen zijn hoofd werd geraakt”, zegt een woordvoerder tegen BBC News.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Britse man steekt hoofd uit treinraam en overlijdt
Sluiten