Zoë Boven
Zoë Boven Nieuws 23 aug 2016 / 07:46 uur

Bezoeker Decibel op safari: rijdt bijna dier aan

Bij het driedaagse dancefestival Decibel op safaripark de Beekse Bergen in het Brabantse Hilvarenbeek zijn 42 bezoekers aangehouden. De meeste van hen voor drugsbezit, maar één festivalganger maakte het wel heel bont. Hij reed het safaripark in en schepte na een wilde rit haast een dier.

De 28-jarige man uit Goes scheurde zondagmiddag met zijn eigen auto het safaripark in, dat meldt de politie. Bezoekers rijden daar normaal in slakkengang langs de dieren, maar de man reed ongeveer 60 kilometer per uur. De Zeeuw haalde verschillende auto’s in en reed vervolgens bijna een dier aan.

Spookrijden

Wellicht schrok de man daarvan, want hij keerde de wagen en reed vervolgens tegen het verkeer in terug. Uiteindelijk botste hij tegen een andere auto. De politie heeft het rijbewijs van de festivalganger ingenomen. Een arts heeft bloed afgenomen om te controleren of hij onder invloed was van alcohol of drugs.

Behalve 39 Nederlanders werden ook een Fransman, een Deen en een Schot aangehouden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bezoeker Decibel op safari: rijdt bijna dier aan
Sluiten