Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 6 aug 2016 / 10:15 uur

42 gewonden bij concert Snoop Dogg en Wiz Khalifa

Gisteravond is het concert van de rappers Snoop Dogg en Wiz Khalifa in het Amerikaanse Camden, vroegtijdeig beëindigt. Zeker 42 mensen raakten gewond nadat een hek instortte, waardoor de mensenmassa naar beneden viel in een betonnen gracht.

Betonnen gracht

Ongeveer vijftig mensen stonden achter het hek, toen het hek ineens omviel. De concertgangers vielen een meter of drie naar beneden en kwamen in een betonnen gracht terecht, dit vertelt Katie Colbridge aan de plaatselijke krant The Philadelphia Inquirer. ,,Iedereen stortte zich toen naar voren,” zei de 23-jarige concertbezoeker. Het ongeval gebeurde toen Snoop Dogg en Wiz Khalifa op het podium sprongen.

De gewonde bezoekers werden naar het ziekenhuis gebracht, maar het lijkt erop dat hun verwondingen niet al te ernstig zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
42 gewonden bij concert Snoop Dogg en Wiz Khalifa
Sluiten